Sananvapautta puolustavan Luukkasen kaksinaismoralismi – poisto ja bänni

Sananvapautta ajava Luukkanen poistaa kommentit, jotka osoittavat hänen johtaneen tarkoituksella harhaan. Tehdessään sen puolustaessaan sananvapautta ollaan kaksinaismoralismin ja tarkoituksellisen harhaanjohtamisen ytimessä ja syvällä.

Eilisessä blogissaan Luukkanen esitti väittämän:

"Artikkeli antaa ymmärtää, että erään puolueen sosiaalisen median toiminnan tarkkailu on kuulemma sovittu ”puolueiden kanssa” ennen vaaleja. Olisi hyvä tietää minkä puolueiden ja mihin lakiin tämän tarkkailu perustuu? Milloin tämä sopimus on tehty ja onko siitä kirjallista todistusaineistoa? Kuka ja mikä poliitikko antoi Pimiälle tehtäväksi urkkia Perussuomalaisia? Kuka sanoi ”puskii!”?"

Katsoin Uuden Suomen kirjoituksen, jossa luki:

"Asian käsittely juontaa juurensa viime marraskuulle, jolloin yhdenvertaisuusvaltuutetun toimisto, Ihmisoikeusliitto sekä Etnisten asioiden neuvottelukunta sopivat yhdessä puolueiden kanssa, että kuntavaalien aikana seurataan ehdokkaiden kirjoittelua sosiaalisessa mediassa."

Näillä lainauksilla osoitin, että hänen antaa ymmärtää on tarkoitushakuinen tulkinta, jolla hän mahdollistaa jälleen perussuomalaisten uhriutumisen. Puolueiden kanssa oli sovittu ja kaikkien puolueiden ehdokkaita seurattiin – ei vain perussuomalaisia.

Hän poisti kommenttini.

Jo eilen Luukkanen esitti epäilyksiä, etteivät ihmiset pääse kommentoimaan hänen blogiaan ja Usari kenties jotenkin estäisi sen. Tänään hän jatkoi samalla linjalla todeten ensimmäisessä kommentissaan:

"jaaha…taas ihmiset lähettäneet viestejä, että eivät voi kommentoida tätä artikkelia…))))"

Vastasin tähän jotakuinkin seuraavasti:

Katsoin facebook-sivujesi kommentit enkä löytänyt yhtään kommenttia, jonka mukaan ihmiset eivät pääsisi kommentoimaan blogiasi.

Lisäsin vielä, että hänellä on erikoinen taktiikka, kun eilisen bloginsa hän jakoi itse viidesti facebookissa ja tämän päiväisen oli jakanut itse jo kahdesti. Ja että saahan näinkin kiinnostusta osoittavan facebook-jakojen määrän nousemaan.

Lopputuloksena oli kommentin poisto ja bänni hänen blogeihinsa.

Tyylikästä ja eettistä toimintaa sananvapautta ajaessa. 😉

Usarin ylläpito/toimitus voisi varmaan ottaa kantaa Luukkasen esittämiin epäilyihin kommentoinnin onnistumattomuudesta ja kenties jopa siitä kuinka heidän artikkelissaan annetaan ymmärtää monia asioita, joita ainakaan minä en niistä suoraan ymmärrä.

NikoKaistakorpi
Sitoutumaton Vantaa

Oikeudenmukaisuuden (toki subjektiivisesti) toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu