Hallituspuolueiden epäinhimillisyyden huipentuma – ruoka-avun tuen lopetus

Tänään hallituspuolueet äänestivät nurin esityksen ruoka-apua jakavien yhdistysten tuesta, kertoo Iltalehti. Tämä on mielestäni osoitus hallituspuolueiden totaalisesta epäinhimillisyydestä ja empatiakyvyttömyydestä hädänalaisia kohtaan. Asiasta äänestettiin keskiviikkona eduskunnassa ja esitys meni läpi hallítuspuolueiden äänillä opposition vastustuksesta huolimatta.

Kyse ei siis ole vain hallituksen tekemisistä vaan Keskustan, Kokoomuksen ja Sinisten kansanedustajat omilla äänillään äänestivät esityksen puolesta mahdollistaen ratkaisun.

Suhteessa kustannuksiin tämä on järjetön päätös ja kehotan jokaista miettimään oliko tämä tarpeellista.

Suhteessa saavutettuun säästöön on viesti todella suuri. Edes tätä ei voida suoda hädänalaisten auttamiseksi.

En ole nähnyt vielä yhtään hallituspuolueen perustelua asialle, mutta ne lienevät todella hyvät käytännössä kaikkien heidän kansanedustajiensa äänestettyä tuen lopettamisen puolesta.

 

NikoKaistakorpi
Sitoutumaton Vantaa

Oikeudenmukaisuuden (toki subjektiivisesti) toteutumisen puolesta kirjoittava yhteiskunnan asioista kiinnostunut mies. Työurani olen tehnyt yritysmaailmassa erityisesti tuotekehitystiimien vetäjänä ja asiantuntijana. Mielipiteitäni politiikasta ja muusta ilmaisen kirjoittamalla täällä - yritysmaailmassa kohdatessamme en puhu politiikasta vaan pidän nämä erillään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu