Niko Kaistakorpi "Contribute. Engage. Participate. Cynicism and apathy are poisons for the spirit." Edward Norton

Kaikki blogit puheenaiheesta Etelänmatkat

Ilmastonmuutosmatkailu. Suomi vai Kreikka syyllinen?

 

Lentomatkailu on suuri hiilidioksidipäästöjen aiheuttaja ja ilmastonmuutoksen torjumiseksi turhista lomalennoista olisi päästävä eroon. Suomalaistenkin lomamatkan etelän lämpöön ovat tuomittavia sen vuoksi, että ne kiihdyttävät ilmaston lämmön nousua.

Mutta kumpi on ”syyllinen” tällaiseen matkailuun ja ilmaston lämpenemiseen. Ovatko syyllisiä suomalaiset matkailijat, jotka näitä matkoja etelään tekevät. Vai ovatko syyllisiä etelän maat, jotka rakentavat hotelleja ja kehittävät lomakohteita houkutellakseen matkailijoita.

Totalitarismia odotellessa valmistaudutaanpa muuttamaan merelle

Jos, ja kun suursuvaitsevaisto pääsee totaaliseen valtaan ja näiden avulla "punaviheraatu", kannattaa työtätekevällä ja itse ajattelevalla kansanosalla olla jokin poistumissuunnitelma valmiina. 

Valkoihoisen valitus

Nyt on aika valittaa siitä kohtalosta mikä meidän valkoihoisten osaksi on tullut. On surkeaa kuulua vähemmistöön maailman kansojen joukossa. Ajatelkaa, jos ihomme olisi väriltään keskiverto somalin luokkaa olisimme varmaan paljon onnellisempia, kun kenenkään ei tarvitsisi kytätä esimerkiksi muualta maailmasta tulleiden lastenvaunuja tai  nuorten jengitappeluita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä