Niko Kaistakorpi "Contribute. Engage. Participate. Cynicism and apathy are poisons for the spirit." Edward Norton

Kaikki blogit puheenaiheesta Pekka Ervasti

Viestittäjän miinakenttä

Kimmo Saarikko tuo omassa blogissaan esille, että Ylen toimittaja Pekka Ervasti on luultavasti saanut potkut kirjoittamansa blogin vuoksi. Jos näin on, niin aika pienellä ne tulivat. Vuosi sitten huhujen mukaan hänet jo alennettiin liian värikkään Pressiklubi esiintymisen vuoksi. 

Vuosi sitten Ervasti oli kohdistanut piikkinsä silloiseen pääministeriin ja nyt puolestaan ulkoministeriin. 

Eri eduskuntapuolueiden peruskannattajien profiilit?

Taloustutkimus selvitti Suomen Kuvalehdelle keväällä 2011 ennen ek-vaaleja eri eduskuntapuolueiden kannattajien ajatuksia ja mielipiteitä. Tutkimuksessa 18384:n äänestysikäisen suomalaisen vastausten perusteella luotiin profiilit eri eduskuntapuolueiden peruskannattajille.

Seuraavien fiktiivisten henkilöiden tiedot perustuvat tähän tutkimukseen. Jokaista kannattajatyyppiä esittää yksi ja sama näyttelijä, Krista Kosonen. Tekstit on kirjoittanut Pekka Ervasti.

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/katso-kuvat-krista-kosonen-esitt...

Gallup paljasti enemmän kuin tuloksen

Vaikka seuraankin mielestäni keskiverto tallaajaa aktiivisemmin politiikkaa, joudun keskimäärin ihan kuukauden parin välein tilanteeseen, jossa huomaan yhtäkkiä, että jostain poliitikosta on muodostettu jonkinlainen mielikuva tietyissä piireissä ja se on absoluuttisen varma. Yleensä kanta on melko jyrkkä, joko puolesta tai vastaan. Joskus toki jaan saman näkemyksen, mutta turhan usein tuntuu siltä, että mitä ihmeen lehtiä nämä mielipiteen muodostajat oikein lukevat, kun minulla ei ole useinkaan juuri minkäänlaista käsitystä poliitikosta noin asiaosaamisen puolesta katsottuna.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä