Niko Kaistakorpi "Contribute. Engage. Participate. Cynicism and apathy are poisons for the spirit." Edward Norton

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliittinen selkäranka

Politiikan rottapelaajat

Jääkiekossa, jalkapallossa, koripallossa sekä monissa muissakin lajeissa on tuttu termi rottapelaaja. Kyseessä on pelaaja, joka itse pelaa sääntöjen rajamailla ja ylikin, mutta samalla itse filmaa ja nostaa suuren metelin siitä, että juuri häntä rikotaan. Kyseessä on siis pelaaja, joka toimii kaiken urheiluhengen vastaisesti sekä oman pelitapansa osalta että pyrkien kiinnittämään huomio vastustajan tekemiin koiruuksiin.

Siniset opportunistit vauhdissa - Elo ja Terho kunniaa keräämässä

Muiden taistellessa soteuudistuksen rintamalla siniset istuivat kanttiinissa kahvilla odottamassa mihin suuntaan painopiste kääntyy. Kun perustusvaliokunta oli näyttänyt hailakkaa vihreähköä valoa, tulivat Sampo Terho ja Simon Elo hetkessä esiin kertomaan kuinka siniset ja hallitus ovat voittajia - näinhän me aina sanottiin. ;-) On aika koomista, että heti perustuslakivaliokunnan odotettua positiivisemman lausunnon perään molemmat kirjoittavat tänne sinisistä asian suurina voittajina. Olikohan heillä kaksi eri kirjoitusta odottamassa?

Perussuomalaiset myivät periaatteensa

Amazon, maailman suuri joki, virtasi alun perin idästä länteen. Joenvirtauksen aiheuttama eroosio aiheutti kuitenkin lopulta sen, että sadevesi käänsi suuntaansa ja joki vie nyt lännestä itään. Täällä Suomessa olemme saaneet vastikään kokea yhden lähes yhtä suuren muutoksen. Perussuomalaisten suunnan Kreikka-politiikassa käänsi vallanhimo.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä