Niko Kaistakorpi "Contribute. Engage. Participate. Cynicism and apathy are poisons for the spirit." Edward Norton

Kaikki blogit puheenaiheesta Russia

Suomalaiset lienevät menettäneet uskonsa itsenäisyyden säilymiseen?

Valtion itsenäisyys ei ole itsestäänselvyys, vaan sitä on vaalittava ja sen edestä on ”taisteltava” rauhan aikana. Sen säilymisestä ei enää viitsitä edes puhua saati sen eteen töitä tehdä. On aivan eri asia pitää puolustusvoimat valmiudessa, kun henkinen tahto itsenäisyyden säilymisestä puuttuu, niin kädet nostetaan pystyyn jo alkumetreillä.

Kiinalla on helpompi rakentaa siirtokunta Venäjänmaalle kuin kuuhun

Putin on tekemässä nyt todellisen karhunpalveluksen Venäjälle, kun se tukee arabimaiden sapelien kalistelua. 

Ilmastonmuutos tietää tulevaisuudessa sitä, että arabimaissa on mahdotonta elää, sillä niiden lämpötila tulee lähenemään 60-astetta. Öljyä riittää, mutta vettä ei ole eikä sitä tule. 

Kiina ratkeaa liitoksistaan ja alkanut kauppasota tarkoittaa valtavaa köyhyyttä ja työttömyyttä. Sisäisiä konflikteja, mielenosoituksia ja mellakoita.

Finns don't want to be bullied, mr Lavrov

According to yesterday's Ilta-Sanomat, Russian foreign minister Lavrov compared the relationship of Finland and Russia to marriage, Russia being a wife. Nice, mr Lavrov, but the reality is more brutal.

Lavrov told in an interview in Rome that if you suspect your woman, you first shouldn't turn to media. He talked about gps-jamming of which Finland has accused Russia. Subconsciously Lavrov considered Russia being woman and Finland as man. What this is telling about Lavrov and Russia, only Lavrov knows but as a Finn and a male, I try to quess.  

Venäjän myrkkyisku oli varoitus pettureille, ei muuta

”Asiantuntija: Myrkkyisku oli testi EU:lle” Lähde: Iltasanomat 22.3.2018.

Putin on valmis uhraamaan itsemurhaiskussa kaikki venäläiset ja koko maapallon?

Kun Venäjä aloittaa hyökkäyssodan valloittaakseen toisia maita, niin se antaa oikeutuksen Putinille tuhota koko maapallo, jos hyökkäys yritetään estää toisten valtioiden toimesta.

"Putinilta hyytävä ydinasekommentti televisiossa: ”Miksi tarvitsisimme maailmaa, jos siellä ei olisi Venäjää?”

"– Jos joku päättänyt tuhota Venäjän, niin meille syntyy laillinen oikeus vastata, Putin sanoo.

Valkoinen talo, Kremlin haarakonttori

Kaikki tämä sekaannus ja sekasorto maailman politiikassa alkoi marraskuussa 2014, kun Putin käväisi G20 maiden huippukokouksessa Australiassa. Putin tunsi itsensä nöyryytetyksi maailman silmissä. Kuva kertoo sen kaiken, kuinka Putin siirrettiin syrjään maailman johtajien rivistössä. Putin oletti, että hänet otetaan vastaan arvostettuna valloittajana, mutta niin ei tapahtunut. Venäjällä oli, ja on vielä käsitys, että naapureiden maa-alueiden valloittaminen on uroteko, kun se on nykyään länsimaissa varkaus, ryöstö ja rikollinen teko.

Media, trollit on jo paljastettu, mutta Suomen myyneet ovat se todellinen uhka

Ikävä on seurata, että media, päättäjät, SUPO ja puolustusvoimat on onnistuttu harhauttamaan trollien perään, kun se todellinen vaara tulee Suomen puolueiden, poliitikkojen, päättäjien, virkamiesten, uskonlahkojen ja ns. luotettavan median sisältä – korruptio.

Trollit olivat vain Putinin harhautus, johon koukkuun kaikki tarttuivat.

Kysymys, jos NATO:a ei olisi?

 

Niin Suomessa, kuin Ruotsissa pohditaan sitä, että liittyäkö NATO:on vai ei? Minä maallikkona näen sotilasliitot, oli ne mitä tahansa, jokaisen itsenäisen valtion turvatakuuna oman itsenäisyyden säilyttämiseksi ja valtion rajojen sisällä olevan kansan halusta säilyttää itsemääräämisoikeus omiin arvoihinsa ja elämän muotoonsa.

Minä en hyväksy sitä, että mikään sotilasmahti tai liittoutuma pyrkii vaikuttamaan itsenäisen valtion arvoihin, jos niillä pyritään alistamaan vähemmistöjä ja viemään heiltä tasavertaiset oikeudet yhteiskunnan jäseninä.

Maalaan piruja seinälle

Katupartiot pelaavat Putinin pussiin

Tämä mitä nyt kirjoitan voi olla fiktiota tai faktaa? Voitte ottaa tämän jännityskertomuksena, niin lennokas on ajatuksen juoksuni nyt ;-)

Näin ajattelen…

Oliko Putin maaliskuussa viikon Syyriassa?

Tällainen ajatus kävi mielessäni jo silloin maaliskuussa, kun Putin oli kadonnut julkisuudesta.

Ehkä Putin meni sukellusveneellä neuvottelemaan Bashar al-Assad:n pyynnöstä Syyriaan?  Lännen tiedustelu ei voinut paikantaa Putinin sijaintia, joka olisi onnistunut, jos Putin olisi matkustanut lentäen.

Täytyy myös muistaa, että pari vuotta sitten Venäjän turvallisuusvirasto siirtyi takaisin kirjoituskonekauteen pois tietokoneista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä